Melyik a legjobb vitorlás kölcsönző cég a Balaton mellett?

Szponzorált tartalom

Éppen ezért a kedvenc vitorlás kölcsönzéssel foglalkozó cégem a Home - BalatonPRO

Éppen ezért a kedvenc vitorlás kölcsönzéssel foglalkozó cégem a Home – BalatonPRO

A Balaton hazánk legnagyobb tava, így egyértelmű, hogy a vízi sportok szerelmesei ide járnak, amikor csak tehetik. Éppen ezért több vitorlás kölcsönző cég is van a tó körül. Ezek közt vannak olcsóbbak és drágábbak is.  De ilyenkor mindig érdemes figyelembe venni azt is, hol helyezkednek el ezek a kölcsönzők. Hiszen mindenki igyekszik kicsit jobb infrastruktúrával rendelkező települése nyaralni. Sok kisebb település, kis falu van a Balaton mellett, ahol például vasárnap délután egy kenyeret sem lehet venni, hiszen minden délben bezár.

Én ezért is szeretem Siófokot, hiszen itt nem áll meg az élet vasárnap sem, és akkor is vannak bőve programok, ha nem a főszezonban megy az ember. Vitorlázni pedig nem csak a fő szezonban ehet, még ilyenkor, ősszel is vannak olyan napok, mikor megéri kimenni a vízre. Éppen ezért a kedvenc vitorlás kölcsönzéssel foglalkozó cégem a Home – BalatonPRO. A cég Siófokon helyezkedik el, így nem kell aggódnom a távolság vagy a megközelíthetőség miatt. Siófok olyan, mintha a Balaton fővárosa lenne, szerintem itt vannak a legjobb partszakaszok, legjobb éttermek és programok. Siófok nyaranta tele van turistával, itt nem unatkozik az ember, és mindent megtalál, amit csak szeretne.

A Home – BalatonPRO tehát lokáció szempontjából megfelelt, de nem ez az egyetlen előnye. A Home – BalatonPRO oldalon könnyen lehet foglalni és árajánlatot is agyon könnyen lehet kérni.

Sok hajójuk van, amiket ki lehet bérelni. Mindegyik nagyon tiszta, nagyon rendes, nincsenek műszaki gondok velük, nagyon jól karban vannak tartva.

A személyzet mindig nagyon kedves, egy élmény velük találkozni. A szolgáltatásaik is szerintem nagyon jók!

A vitorlás bérlés szolgáltatáson kívül itt lehet mindenféle rendezvényt is szervezni, ebben a segítségünkre van a cég. Vannak kültéri és beltéri helyszíneik is, amiket ki lehet bérelni, egészen nagy társaság számára is tudnak helyszínt biztosítani, és persze a hajókon is meg lehet tartani egy szülinapot vagy egy emlékezetes legénybúcsút.

Szerintem az árak is nagyon jók itt, egy 2 fős, 2 órás privát hajókázás kapitánnyal együtt összesen csak 22.00 Ft-ba kerül a tavaszi hónapokban, ami szerintem nagyon olcsó. Persze más az ár hétköznap és hétvégén és változnak a szezonnal együtt ezek az árak, de összességében szerintem nagyon jó áron vannak ezek a túrák.

Vannak előre szervezett programok is, például relaxációs kirándulás fürdő látogatással, és a hajó bérlésekor is ajánlanak útvonalakat, ha nem rendelkezünk konkrét elképzeléssel. El lehet például menni Tihanyba vagy Csopakra, Balatonfüredre is.  De ha más megállót szeretnénk, az is kivitelezhető, itt igyekeznek minden utat a vendégek elképzelései szerint alakítani.

Szerintem ez a legjobb hajó bérléssel foglalkozó cég a Balatonon, én már többször is béreltem tőlük és eddig midig meg voltam velük elégedve. A részletesebb program leírásokért érdemes ellátogatni a Home – BalatonPRO oldalra.