Szabadon tudok utazni és dolgozni

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás feltételei

székhelyszolgáltatás feltételei

Korábban teljesen elképzelhetetlen lett volna számomra az, hogy úgy utazgassak, hogy ne kelljen nagyon aggódnom rajta, hogy mikor is lesz rám szükség a cégemen belül. Előfordultak home ofice napok is, de nem ez volt a jellemző, és olyankor is inkább az jellemezte a munkát, hogy mindig készen álltam arra, hogy be kelljen sietni az irodába. Ez a forma érthető is volt, hiszen nem minden folyamat volt teljesen zökkenőmentes az online térben és pár feladatot csak személyesen tudtunk elvégezni. Ez most megváltozott és végre azt is megtehetem, hogy valahova elutazok, ahol napi 8 óra munka mellett eltölthetem az időmet. Ez azzal vált fontossá, hogy a szüleimet látogassam, de akár kikapcsolódni is lehet így. Nagy szabadságom lett ezzel és a munka sem látja kárát.

A folyamat, ami során ez létrejött azzal indult, hogy utána néztünk, mik a székhelyszolgáltatás feltételei. Persze először megismertük magát a székhelyszolgáltatást is, mint egy költséghatékonysági eszközt. A székhelyszolgáltatás feltételei között a legfontosabb az, hogy a cég működése teljesen online megoldható lehessen. Az online működés rengeteg rugalmasságot biztosít és így a helyszín szinte bárhol lehet. Amellett, hogy home office-ban végezzük el a munkát, még fontos az is, hogy meglegyen a cégünk székhelye is. Ha pedig elég ambiciózusok vagyunk, akkor ez a székhely a Székhely Centrum szolgáltatásában akár még egy iparűzési adómentes környéken is lehet. A Székhely Centrum vegyes szolgáltatási palettát biztosít a partnerei számára, minden ügyfél számára a lehető legjobb helyszínt nyújtva, amit székhelyeként használhat.

De miért is éri ez meg egy vállalatnak? Nos a válasz egy klasszikus székhely hátrányaiban keresendő. Fontos kérdés manapság, hogy milyen energiaköltségekkel kell számolnunk, amikor fenntartunk egy irodát, hiszen az elmúlt évek ráébresztettek minket arra, hogy jobb a lehető leginkább energiatakarékosan gondolkodnunk, ha szeretnénk nyereséges vállalatot építeni. Ebben pont tudnak is nekünk segíteni a Székhely Centrum által biztosított szolgáltatások. A biztosított székhely bérlési költségével ugyan továbbra is számolnunk kell, de az közel nem olyan magas, mint egy valódi irodabérlés költsége.

Tehát a költséghatékonyságot le is tudtuk, de mitől válik ez a szolgáltatás valóban kényelmessé a cégek számára? Erre a választ maga a helyszín fogja megadni. A Székhely Centrum által kínált helyek több helyszínen is elérhetők, így akár válogatni is lehet közöttük, ami pedig a kínálat koronája. Az iparűzésiadó-mentes területen létesített székhely. Egy igazán remek szolgáltatás ez profiktól.