Székhelyszolgáltatással minden könnyebb

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak

székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak

Szerencsére már kiskoromban megtanítottak arra a szüleim, hogy ha valami nem megy, akkor segítséget kell kérni és ez egy jó dolog. Megtanították, hogy nem kell mindent egyedül megcsinálnom, hiszen mindig lesz valaki, aki szívesen segít nekem és akitől tanulhatok. Ez egy nagyon fontos tanítás volt számomra, hiszen ennek köszönhetően sosem féltem segítséget kérni, ha nem ment valami. Sosem éreztem rosszul magam amiatt, mert mások segítségére szorulok. Ennek köszönhetően, én magam is sokkal segítőkészebb vagyok másokkal. Hiszen tudom azt, hogy mindenkinek szüksége van néha egy segítő kézre.

Amikor elkezdtem egyéni vállalkozóként tevékenykedni, akkor a fő szempont ebben az esetben is az volt, hogy segíteni tudjak az embereknek. Szerintem egy vállalkozásnak egyébként is erről kéne szólnia, hogy az embereknek olyan termékeket, szolgáltatásokat adjon, amivel jobb lesz az életük.

A székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak egy olyan nagyszerű lehetőség, amit nem szabad szerintem kihagyni.

Egyéni vállalkozóként könnyen beleeshetünk abba a hibába, hogy a vállalkozásunk székhelyének az otthonunkat jelentjük be. Ez azonban nem minden esetben a legjobb döntés. Persze kényelmes és nagyon kézenfekvő, de ha valamilyen hatósági intézkedése kerül a sor, akkor bizony már adódhatnak ebből problémák. Éppen ezért is jött létre a székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak.

A Székhelyszolgáltatás csapata ebben az egyik legjobb Budapest területén. Ha IPA mentes településen szeretnéd bejelenteni a székhelyedet, akkor erre is van lehetőség. Ez nagyszerű választás lehet abban az esetben, ha nem rendelkezel telephellyel, hiszen így a teljes iparűzési adót megtarthatod magadnak. Ennek köszönhetően pedig az évek alatt akár több milliót is megspórolhatsz.

A Székhelyszolgáltatáson keresztül Újlengyel területén van lehetőséged iparűzési adó mentesen bejelenteni a vállalkozásod székhelyét. Ez a település stabil önkormányzattal rendelkezik, ezért adóoptimalizálásra is teljesen alkalmas Újlengyel.

Már rendelkezel székhellyel? Ez sem probléma.

A székhelyedet bármikor megváltoztathatod, nem kell hozzá egyéb magyarázat. Ennek hála, amennyiben most úgy döntenél, hogy biztosra szeretnél menni és az egyéni vállalkozóknak biztosított székhelyszolgáltatást igénybe szeretnéd venni a Székhelyszolgáltatásnál, akkor ezt bármiféle korlátozó tényező nélkül megteheted.

Miért éppen a Székhelyszolgáltatást válaszd?

A Székhelyszolgáltatás engem már a legelső perctől fogva megnyert. Az interneten találtam rájuk. A weboldaluk egyből kitűnt a többi közül, hiszen nagyon igényes, szép a design, a színek is tökéletesen lettek kiválasztva és egy helyen minden fontos információ megtalálható. Ezért, ha kíváncsi vagy a székhelyszolgáltatással kapcsolatban valamire, akkor csak menj fel a Székhelyszolgáltatás oldalára és tudj meg mindent, amire csak kíváncsi vagy.

Milyen előnyökkel jár, ha a szekhelyszolgaltatas24.hu-t választod?

Először is, nem kell a székhelyeden adminisztrációt fenntartani és irodát sem kell bérelned. Ugyanis az irodát és az adminisztrációs tevékenységeket a cég biztosítja számodra. Havonta egyszer ingyenesen igénybe is veheted az irodát, ezért a fontosabb megbeszélésekre sem kell külön irodát/ tárgyalót bérelned.

Mindezek mellett meghatalmazással a postai küldeményeket is átveszik. Nem várják el tőled, hogy megjelenj a székhelyen és átvedd ezeket. A kényelmedet szem előtt tartva, az általad megadott címre elküldik minden hónap elején a csomagokat. A leveleket pedig emailen továbbítják a részedre. Ennek köszönhetően semmilyen fontos értesítésről nem fogsz lemaradni és hátrányod sem származhat abból, hogy esetleg nem vettél át egy levelet. Hiszen nagyon nagy figyelmet szentelnek az adóhatóságok a céges levelek átvételére.

Mitől másabb a Székhelyszolgáltatás, mint más hasonló szolgáltató?

A Székhelyszolgáltatásnak immáron több, mint 11 éves tapasztalata van a székhelyszolgáltatásban. Így pontosan tudják, hogy az ügyfeleiknek milyen igényeik vannak, ezeket hogyan tudják kielégíteni és miként járjanak el törvényesen minden helyzetben. A szolgáltatásukat az ügyfeleik igényeihez mérten alakították ki. Szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal is, ezért a jogszerűség teljes mértékben adott náluk. Mindemellett pedig még pénzügyileg is stabil lábakon állnak, amit az is bizonyít, hogy a Bisnode által minősítve van a cég.

Ezek alapján szerintem már nagyon jól látható, hogy a Székhelyszolgáltatás csapatával a közös munka mennyire kifizetődő tud lenni. Amennyiben úgy gondolod, hogy a székhelyszolgáltatás Neked is jól jönne, akkor ismerd meg jobban a Székhelyszolgáltatás csapatát és szolgáltatását!